Video: "Guidelines til at gøre datinglivet mere sjovt og spændende". Forfatter og "date-ekspert" Patricia Jimenez

Video: "Guidelines til at gøre datinglivet mere sjovt og spændende". Forfatter og "date-ekspert" Patricia Jimenez

Patricia har en mission om at gøre datinglivet langt mere sjovt, spændende og dynamisk end det er i forvejen, så her i videoen får du 10 guidelines til, hvordan du kan gøre lige præcis dét. Det er bl.a. vigtigt at du tager kontakt til en anden person, på den samme måde som du gerne selv vil kontaktes. Smil, læg nervøsiteten derhjemme og vær nysgerrig på den anden person. Vær dig selv og på med ja-hatten!

 

 

Patricia Jimenez studerer til sexologisk coach og parterapeut, har forfattet 2 bøger, og så har hun personligt været på flere end 200 dates(!), - så Patricia er altså lidt af en ekspert, når det kommer til dating og singleliv.

Patricia driver en instagram profil hvor hun nærmest dagligt opdaterer sine følgere med humoristiske videoer m.m. vedrørende singleliv og dating.

 

Se mere til Patricia Jimenez:

Følg Patricia på Instagram: @patricia.author

Links til at købe Patricias 2 bøger: #DateMigNu og #Snart30

Links hvis du vil lytte til Patricias 2 lydbøger på Mofibo: #DateMigNu og #Snart30

Patricia tilbyder desuden onlinecoaching, primært i forhold til dating. Du kan kontakte Patricia via hendes instagram for at høre nærmere omkring mulighederne.

Datingtips fra eksperterne

Få gode råd og tips til dating. Dating kan være en jungle og spillereglerne ændre sig hele tiden. Sådan er det ikke længere. Med ét sæt spilleregler, ét signalarmbånd og den rigtig vejledning fra eksperter, så er du så godt som "Datingklar". Rigtig god fornøjelse..