GruppeDates

NYHED!

Vi kan nu præsentere vores helt nye tiltag; "GruppeDates".

Konceptet er simpelt; En gruppe på 10-20 singler mødes omkring en aktivitet for at have det sjovt og hyggeligt sammen. Formålet er at møde nye mennesker og have det sjovt, og måske endda lære/prøve noget nyt. I sidste ende er håbet naturligvis, at der også kan opstå sød musik blandt nogle af deltagerne.

I første omgang afprøver vi det i Københavnsområdet for singler mellem 25-45 år. Hvis det bliver en succes vil vi udvide konceptet med nogle flere aldersgrupper, nogle flere aktiviteter og i endnu flere byer.

Det koster kun 100 kroner at deltage i en GruppeDate. Dertil skal tillægges dansk moms, så reelt koster det 125 kroner. Udover de 125 kroner betaler man selve aktivitetens pris. Prisen kan variere alt efter aktiviteten, men man kan altid se den samlede pris for at deltage under hver enkelt GruppeDate.

Til alle GruppeDates vil der være en kort intro/velkomst på 10-15 minutter inden selve aktiviteten, samt en kort afrunding/afslutning på 10-15 minutter efter aktiviteten. Det er "Først til Mølle" princippet, og der er et meget begrænset antal pladser til hvert køn, så få tilmeldt dig en GruppeDate med det samme - det er for sent når der er udsolgt.