?

Hvad er TheSingleGame?

TheSingleGame gør det både nemmere og mere behageligt for singler at møde hinanden i hverdagen – ude i den virkelige verden.

Det er i den virkelige verden, at vi har mulighed for at fornemme, iagttage, mærke og sanse personers sande jeg. Den gode partner findes overalt – til koncerten, i dine børns institution, på din arbejdsplads, i fitnesscentret, på diskoteket, i toget eller måske på den lille fortovscafé henne om hjørnet...

TheSingleGame løser de udfordringer der opstår, når singler "støder på hinanden" i en travl hverdag, og egentligt gerne vil tage kontakt til hinanden, men af flere forskellige årsager ender med ikke at gøre det... Eksempelvis:

* "Er han/hun mon single? ...Eller er der en kæreste i nærheden?"

* "Er det mon et godt tidspunkt at tage kontakt på nu/mon jeg forstyrrer?"

* "Hvad siger man til en person som man er interesseret i, når man både er ædru og befinder sig nede i f.eks. fitnesscentret eller i supermarkedet?"

* "Mon han/hun også er homoseksuel/biseksuel, ligesom jeg?"

* "Hvordan undgår jeg at få en ubehagelig afvisning, hvis nu at han/hun af en eller anden årsag ikke er interesseret i mig?"

Med forskelligfarvede signalarmbånd giver TheSingleGame singler mulighed for at signalere til andre singler, at man er ”single, og åben for at møde nye mennesker”. Man bestemmer naturligvis altid helt selv hvor og hvornår, man har lyst til at have armbåndet på. Med "fælles spilleregler" bliver det mere behageligt at tage kontakt til hinanden, og meget mindre ubehageligt at få en eventuel afvisning.

TheSingleGame Q&A