Video: "Få styr på dit shit, inden du dater!" Kærligheds- og selvværdscoach Mette Egelund

Video: "Få styr på dit shit, inden du dater!" Kærligheds- og selvværdscoach Mette Egelund

Før du dater, er det vigtigt at have styr på en række ting, for at give dig selv de bedste forudsætninger for at date. Du skal nemlig groft sagt "have styr på dit shit", før du hopper ud i datinglivet. Kærligheds- og selvværdscoach, Mette Egelund deler her 5 tips til hvordan du forbereder dig selv bedst muligt til at træffe de rette valg. 

 

Mette Egelund er kærligheds- og selvværdscoach, og tilbyder både coaching og mentoring. Mette kan hjælpe dig med at tage ansvar for dig selv, styrke dit selvværd, samt bryde de negative kærlighedsmønstre, så du kan finde det rette match for dig.

Se mere til Mette Egelund:

Følg Mette på Instagram: @metteegelunds 

Mettes hjemmeside

Mette driver også et lukket fælleskab på Facebook som hedder "Kærlighedsklubben", hvor der arbejdes med selvudvikling på højt plan med et særligt fokus på dating, kærlighed og forhold. Se meget mere lige her: "Kærlighedsklubben"

Datingtips fra eksperterne

Få gode råd og tips til dating. Dating kan være en jungle og spillereglerne ændre sig hele tiden. Sådan er det ikke længere. Med ét sæt spilleregler, ét signalarmbånd og den rigtig vejledning fra eksperter, så er du så godt som "Datingklar". Rigtig god fornøjelse..