Video: "Sådan får du mere ud af dit armbånd fra TheSingleGame". Selvværds- & livsstilscoach Christian Jørgensen

Video: "Sådan får du mere ud af dit armbånd fra TheSingleGame". Selvværds- & livsstilscoach Christian Jørgensen

Det er utroligt vigtigt med et rigtigt godt førstehåndsindtryk. Frem med din gode energi, dit flotte smil og husk øjenkontakt. Vær opmærksom på dit kropssprog hvis du er nervøs når du skal tage kontakt. Husk at vær nysgerrig på den anden person, så du ikke kommer til at tale alt for meget om dig selv. Husk at det er helt okay at få en eventuel afvisning, det sker for os alle, op på hesten igen!

 

Christian Jørgensen er både datingcoach, og selvværds- og livsstilscoach, og tilbyder primært coaching til mænd. Christian kan bl.a. hjælpe dig med at få et bedre selvværd, og ikke mindst med at blive meget bedre til at date og tage kontakt til interessante personer.

Se mere til Christian Jørgensen:

Følg Christian på Instagram: @christianjqrgensen

Christians hjemmeside

Christian har også en YouTubekanal hvor han ofte lægger nye videoer op med forskellige gode råd og vejledning til mænd, - specielt i forhold til dating. Se mange flere videoer med Christian lige her: YouTube

Datingtips fra eksperterne

Få gode råd og tips til dating. Dating kan være en jungle og spillereglerne ændre sig hele tiden. Sådan er det ikke længere. Med ét sæt spilleregler, ét signalarmbånd og den rigtig vejledning fra eksperter, så er du så godt som "Datingklar". Rigtig god fornøjelse..