SingleNight i København, Odense, Vejle og Aarhus (Januar 2023).

SingleNight i København, Odense, Vejle og Aarhus (Januar 2023).

Omkring 250 singler deltog i "SingleNight" i januar 2023. Vi afprøvede nyt egenproduceret indhold - bl.a. 2 forskellige holdkonkurrencer og 7 små lege, og det gik langt bedre end vi nogensinde havde turde håbe på i alle byerne - deltagerne var vilde med konceptet, og der er blevet dannet mange nye relationer.

"Omkring 250 singler deltog i "SingleNight" i januar 2023. Vi afprøvede nyt egenproduceret indhold - bl.a. 2 forskellige holdkonkurrencer og 7 små lege, og det gik langt bedre end vi nogensinde havde turde håbe på i alle byerne - deltagerne var vilde med konceptet, og der er blevet dannet mange nye relationer. Efter de 4 events blev der sendt omkring 255 "kærestebreve" rundt til personer som godt kunne tænke sig at se hinanden igen. Vi fik fantastisk god feedback fra alle deltagerne. TAK til alle de modige singler som valgte at starte 2023 ud med at deltage i "SingleNight"!

Vi vil nu forsøge at gøre eventet endnu bedre - bl.a. ved at gøre det 1,5 time længere, give mulighed for at deltagerne kan få noget aftensmad undervejs, afholde det på lørdage i stedet for onsdage/torsdage, så endnu flere singler har mulighed for at kunne deltage, samt give mulighed for, at de der måtte have lyst til det, kan blive og feste sammen efter eventet er slut. Vi glæder os til snart at kunne præsentere et både forbedret og endnu længere event, i endnu flere byer rundt om i hele Danmark!"

Arrangør Thomas Elgaard, TheSingleGame