SingleNight på London Bar i Aarhus (Januar 2023)

SingleNight på London Bar i Aarhus (Januar 2023)

Der var omkring 60 singler samlet, da vi i januar 2023 afviklede "SingleNight" på London Bar i Aarhus for allerførste gang. Aarhus var den sidste by ud af 4 byer i januar, så vi valgte at få optaget en video til eventet, fordi det var gået så fantastisk godt i både København, Odense og Vejle.

"Der var omkring 60 singler samlet, da vi i januar 2023 afviklede "SingleNight" på London Bar i Aarhus for allerførste gang. Aarhus var den sidste by ud af 4 byer i januar, så vi valgte at få optaget en video til eventet, fordi det var gået så fantastisk godt i både København, Odense og Vejle.

Sikke en dejlig aften! Glade mennesker, super god stemning, godt humør fra alle deltagerne, god service fra personalet og flotte drinks blev langet over baren i massevis - på en helt almindelig torsdag aften. En kæmpestor succes, og vi glæder os meget til at komme til Aarhus igen - næste gang bliver det på en lørdag, så vi forhåbentligt kan få fuldt hus, og så der er mulighed for at feste sammen efterfølgende!"